Fiber og stikledninger
Blød bund og insitu-støbning
Fundamenter & Anlæg
Transport
Kloak
Nedrivning

Ansatte hos Jord Beton & Anlæg har frie forhold og tør tage ansvar

Vores mange små sjak og enheder planlægger og producerer selv – men altid med mulighed for at få sparring af ledere og kollegaer.

Som medarbejder flekser du, når der er behov for det. Omvendt regner vi med, at du rammer de 37 timer og kommer i mål med vores projekt til tiden.

Medarbejdernes loyalitet og firmaets tillid til de ansatte er bærende værdier i Jord Beton & Anlæg. Vi støtter hinanden, henter råd og vejledning på tværs af teams. Hvert kvartal samles alle medarbejdere for at høre om firmaets udvikling og få nyheder fra byggebranchen.  På vores møder er ordet frit, og alle har mulighed for at komme med forslag og spørgsmål til hverdagen i virksomheden, i branchen og på byggepladserne.

En synlig chef

Jord Beton og Anlæg har en meget flad struktur – der er kort vej fra yngste lærling til mester. Hver morgen klokken 6 møder indehaver Mogens Jensen ind sammen med medarbejderne på materialepladsen i Højby. Alle har mulighed for at få svar på faglige spørgsmål eller en privat samtale med Mogens. Resten af dagen er hans telefon åben.

Vi uddanner fremtidens struktører

Jord Beton og Anlæg har altid tre-fire lærlinge i staben af struktører. Vi ser det som vores pligt at uddanne nye folk, så både vi og entreprenørbranchen kan fastholde et højt fagligt niveau. Samtidig er vi med til at sikre fremtidig arbejdskraft.

Vores lærlinge prøver alle opgaver inden for faget godt støttet af erfarne og uddannede kollegaer. De unge kommer til firmaet med nye idéer, og de tør udfordre arbejdsgange og vaner, som andre ikke sætter spørgsmålstegn ved. Derfor er lærlingene i høj grad med til at udvikle Jord Beton & Anlæg både som virksomhed og arbejdsplads.

Overvejer du at blive struktør, er du meget velkommen til at ringe til mester Mogens Jensen på 40 16 67 56 eller til Jens Berg (27 83 20 46) , der er i lære som struktør.

I lære som struktør

Som struktør-elev hos Jord Beton og Anlæg lærer du at arbejde med blandt andet fundamenter, forskalninger, tilretninger, belægninger samt nedgravninger af kabler og ledninger. Arbejdet foregår udendørs og varierer fra detaljeret anlægsarbejde til til store graveopgaver – men altid med den præcision, som Jord Beton og Anlæg gerne vil kendes på. Du kommer både til at arbejde med alt fra mindre håndredskaber til gravemaskiner, dozere og rendegravere.

Struktøruddannelsen strækker sig over 4,5 år og veksler mellem skolehophold og arbejdet med kollegaerne hos Jord Beton og Anlæg. Nogle af vores struktører vælger at videreuddanne sig til blandt ande kloakmestre og bygningskonstruktører.

Overvejer du at blive struktør, er du meget velkommen til at ringe til mester Mogens Jensen på 40 16 67 56 eller til Jens Berg (27 83 20 46) , der er i lære som struktør.

JORD BETON & ANLÆG A/S SØGER ERFARNE FOLK TIL JORD, BETON OG KLOAK ARBEJDE,

 

Er du fagligt dygtig, og er du klar til at tage fat?

Vi søger dygtige og erfarne jord, beton og kloakarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Støbning af fundamenter
 • Beton arbejde
 • Jern binding
 • In-situ støbt beton
 • Kloak arbejde

Faglige kompetencer:

 • Du har praktisk erfaring med jord, beton og kloak arbejde
 • Du har teknisk forståelse og kan læse en tegning
 • Du har BE kørekort
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden

Vi kan tilbyde:

 • Kørselsordning/ firmabil
 • God løn efter kvalifikationer
 • Gode kollegaer

Er du interesseret så ring til Direktør Mogens Jensen 40 16 67 56 eller Projekt leder Kenneth Hansen 30 94 24 55

Se mere om firmaet på www.jordbeton.dk

Garanti for kvalitet

Som alle andre kan Jord Beton og Anlæg lave fejl. Hvis det sker, springer vi de lange diskussioner over og får udbedret fejlene med det samme.

Men som en ekstra sikkerhed for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere er vi medlem af Dansk Byggeri, så der altid er mulighed for at gøre indsigelse over for vores arbejde.