Fiber og stikledninger
Blød bund og insitu-støbning
Fundamenter & Anlæg
Transport
Kloak
Nedrivning

Ansatte hos Jord Beton & Anlæg har frie forhold og tør tage ansvar

Vores mange små sjak og enheder planlægger og producerer selv – men altid med mulighed for at få sparring af ledere og kollegaer.

Som medarbejder flekser du, når der er behov for det. Omvendt regner vi med, at du rammer de 37 timer og kommer i mål med vores projekt til tiden.

Medarbejdernes loyalitet og firmaets tillid til de ansatte er bærende værdier i Jord Beton & Anlæg. Vi støtter hinanden, henter råd og vejledning på tværs af teams. Hvert kvartal samles alle medarbejdere for at høre om firmaets udvikling og få nyheder fra byggebranchen.  På vores møder er ordet frit, og alle har mulighed for at komme med forslag og spørgsmål til hverdagen i virksomheden, i branchen og på byggepladserne.

En synlig chef

Jord Beton og Anlæg har en meget flad struktur – der er kort vej fra yngste lærling til mester. Hver morgen klokken 6 møder indehaver Mogens Jensen ind sammen med medarbejderne på materialepladsen i Højby. Alle har mulighed for at få svar på faglige spørgsmål eller en privat samtale med Mogens. Resten af dagen er hans telefon åben.

Vi uddanner fremtidens struktører

Jord Beton og Anlæg har altid tre-fire lærlinge i staben af struktører. Vi ser det som vores pligt at uddanne nye folk, så både vi og entreprenørbranchen kan fastholde et højt fagligt niveau. Samtidig er vi med til at sikre fremtidig arbejdskraft.

Vores lærlinge prøver alle opgaver inden for faget godt støttet af erfarne og uddannede kollegaer. De unge kommer til firmaet med nye idéer, og de tør udfordre arbejdsgange og vaner, som andre ikke sætter spørgsmålstegn ved. Derfor er lærlingene i høj grad med til at udvikle Jord Beton & Anlæg både som virksomhed og arbejdsplads.

Overvejer du at blive struktør, er du meget velkommen til at ringe til mester Mogens Jensen på 40 16 67 56 eller til Jens Berg (27 83 20 46) , der er i lære som struktør.

I lære som struktør

Som struktør-elev hos Jord Beton og Anlæg lærer du at arbejde med blandt andet fundamenter, forskalninger, tilretninger, belægninger samt nedgravninger af kabler og ledninger. Arbejdet foregår udendørs og varierer fra detaljeret anlægsarbejde til til store graveopgaver – men altid med den præcision, som Jord Beton og Anlæg gerne vil kendes på. Du kommer både til at arbejde med alt fra mindre håndredskaber til gravemaskiner, dozere og rendegravere.

Struktøruddannelsen strækker sig over 4,5 år og veksler mellem skolehophold og arbejdet med kollegaerne hos Jord Beton og Anlæg. Nogle af vores struktører vælger at videreuddanne sig til blandt ande kloakmestre og bygningskonstruktører.

Overvejer du at blive struktør, er du meget velkommen til at ringe til mester Mogens Jensen på 40 16 67 56 eller til Jens Berg (27 83 20 46) , der er i lære som struktør.

Jord, Beton og Anlæg A/S

Administrativ medarbejder

Jord, Beton og Anlæg A/S er et entreprenørfirma i god udvikling, med primær beskæftigelse inden for kloak-, beton- og ledningsarbejder.

Da vi har travlt, har vi brug for en dygtig administrativ medarbejder. Arbejdsadressen er vores kontor på Springstrup 11, 4300 Holbæk.

Arbejdsopgaver:

 • Teknisk forberedelse af anlægsarbejder og byggesager
 • Søgning af ledningsoplysninger etc.
 • Tegningsopgaver i Visio
 • Materiale bestilling
 • Vedligeholdelse af web
 • Lettere arkivering
 • Deltagelse i administrationens øvrige rutiner

Du er:

 • Måske kontoruddannet, teknisk assistent eller har erfaring fra lignende job
 • Erfaren bruger af Office 365
 • Ansvarlig og omhyggelig

Vi tilbyder:

 • Et job i en alsidig entreprenørforretning
 • Gode kolleger
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring

Arbejdstid:

 • 20 timer ugentligt med mulighed for 37 timer på længere sigt.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning fremsendes hurtigst muligt og senest den 22. april 2020 lykke@jordbeton.dk. Samtaler vil foregå løbende.

Du er velkommen til at kontakte Direktør Mogens Jensen på telefon 40166756 eller Lykke Andersen på telefon 30942462 for at få yderligere oplysninger om jobbet.

Garanti for kvalitet

Som alle andre kan Jord Beton og Anlæg lave fejl. Hvis det sker, springer vi de lange diskussioner over og får udbedret fejlene med det samme.

Men som en ekstra sikkerhed for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere er vi medlem af Dansk Byggeri, så der altid er mulighed for at gøre indsigelse over for vores arbejde.